In ieder mens zit wel een barstje,
juist daar kan het licht naar binnen...

Tarieven

Het tarief van een consult is afhankelijk van frequentie en tijdsduur van de behandeling.

Kinderconsult tot 5 jaar : €50,- (30-40 min).
Overige consulten vanaf : €47,- (per half uur).
Telefonisch consult vanaf: €25,- (per 15 min = gesprek en uitwerktijd).

De tijdsduur van consulten is onder andere afhankelijk van de ernst van de klacht, intensiteit van de begeleiding en de leeftijd. Indien meerdere leden van een gezin worden behandeld, is reductie mogelijk.
Kort telefonisch overleg m.b.t. de inname van een middel of de behandeling is gratis.
Betaling van consulten kan contant of middels de pinautomaat.
Indien bij een door mij verzonden factuur de betalingstermijn (14 dagen) wordt overschreden, wordt voor een herinneringsnota €7,50 kosten in rekening gebracht.

In enkele gevallen zijn aanvullende middelen nodig, (bv. kruidentinctuur, celzouten, voedingssupplementen), deze zijn voor eigen rekening. Voor deze middelen en adviezen ontvangt u van mij een recept waarmee u in de meeste gevallen bij een drogist of apotheek terecht kunt.

Bij verhindering dienen afspraken uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

VERGOEDING.

Declareren bij uw zorgverzekeraar
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling gedeeltelijk of helemaal als u een aanvullend pakket heeft waarin alternatieve geneeswijzen zijn opgenomen. Lees hiervoor uw polis na. U betaalt zelf de rekening rechtstreeks aan uw homeopaat. Vervolgens declareert u de rekening bij uw zorgverzekeraar. Omdat de homeopathische consulten onder de aanvullende verzekering vallen, wordt het jaarlijks algemeen eigen risico (385,-) hierdoor niet aangesproken.

 

.