Tarieven


Consulten vanaf : €52,50 per half uur.
Telefonisch consult vanaf: €25,- per 15 min = gesprek en uitwerktijd.

De tijdsduur van consulten is onder andere afhankelijk van de ernst van de klacht en de intensiteit van de begeleiding.(Kinderconsulten duren gemiddeld 30-45 minuten.)

Wijze van betalen: contant of middels de pinautomaat.
Indien bij een door mij verzonden factuur de betalingstermijn (14 dagen) wordt overschreden, wordt voor een herinneringsnota €7,50 kosten in rekening gebracht.

In enkele gevallen zijn aanvullende middelen nodig, (bv. kruidentinctuur, celzouten, voedingssupplementen). Deze zijn voor eigen rekening. Voor deze middelen en adviezen ontvangt u van mij een recept waarmee u in de meeste gevallen bij een drogist of apotheek de middelen terecht kunt.

Vergoeding en declareren bij uw zorgverzekeraar.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling gedeeltelijk of helemaal als u een aanvullend pakket heeft waarin complementaire geneeswijzen zijn opgenomen. U kunt zelf uw rekening bij uw zorgverzekeraar declareren. Homeopathische consulten vallen niet onder eigen risico.

Bij verhindering kunt u de gemaakte afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.